073 - 627 1240

TerSpegelt

Ontwikkeling van een app

Ontwikkeling van een app voor TerSpegelt

Dat klanten een app willen horen we vaker. Ook een mobiele website is een veelgehoorde wens. En alles wat er tussenin zit! De wens van TerSpegelt was toch net even anders. Het hoofddoel van de app was het vervangen van de 'oude' gedrukte recreatieboekjes, maar daarnaast moet het ook een app zijn die alle campinggasten van voldoende informatie voorziet.

Een unieke app die in een game-achtige omgeving het echte TerSpegelt recreatiegevoel meegeeft.

Michel Huigevoort, parkmanager TerSpegelt

Een unieke app die in een game-achtige omgeving het echte TerSpegelt recreatiegevoel meegeeft

Enkele maanden is er hard gewerkt door TerSpegelt, Holiday Media en App ontwikkelaar Fusion om de app gereed te krijgen voor de app stores. Het resultaat mag er wezen!

App ontwikkelomgeving voor games

Gezien de wensen voor de ontwikkeling van deze app is er gekozen voor het ontwikkelplatform 'Unity'. Dit platform is primair voor game ontwikkeling, en heeft dus als grote toegevoegde waarde dat allerlei animaties en geluiden mogelijk zijn. Dit uit zich in de TerSpegelt app in het animerende beginscherm, de bladerfunctie in 'mijn boekje' en diverse andere animaties. Bijkomend voordeel van Unity is dat één app direct werkt voor zowel Android en iOS.

App werkt zonder internetverbinding

I.v.m. de niet altijd even stabiele internet verbinding op een recreatiebedrijf, de grote hoeveelheid data én de grote hoeveelheid gasten was het een grote wens van TerSpegelt om de app ook werkend te krijgen zónder verbinding. De app is nu zo ontwikkeld dat bij het downloaden van de app alle gegevens worden binnengehaald en dit vervolgens ook offline werkt, wanneer er weer verbinding is zal er vanuit de app een check gedaan worden of dit de meest actuele gegevens zijn.

Mijn programmaboekje en pushberichten

Om de app een extra persoonlijk en speels tintje te geven kan er een eigen gepersonaliseerd boekje samengesteld worden. Vanuit het totaalprogramma kan je recreatieactiviteiten toevoegen aan je eigen boekje. Vanuit 'mijn boekje' kan je vervolgens bladeren door je eigen activiteiten, daarnaast is de kaft van het boekje ook nog eens te personaliseren met een eigen gekozen thema en je eigen foto!

Marijn Eijsink van Holiday Media over de ontwikkeling van de app

Een mooi uitdagend project met een uitstekende samenwerking tussen Holiday Media, Fusion interactieve en TerSpegelt. Het leuke aan maatwerk oplossingen zoals deze is de flexibiliteit die je hebt in de eindoplossing en de creativiteit die je hierin kwijt kunt.

Voor meer informatie over de App van TerSpegelt, kunt u contact opnemen met Marijn Eijsink.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op