073 - 627 1240

Ons portfolio,

werk waar we trots op zijn!

Holland Tulip Parcs

Holland Tulip Parcs

Verblijft u graag op een camping of vakantiepark met zwembad, aan zee of naast een cultuurrijke stad? Holland Tulip Parcs biedt een selectie van 21 luxe 4- en 5-sterren vakantieparken op de mooiste locaties door heel Nederland.

Samenbrengen van mogelijkheden

Het samenbrengen van 21 campings onder één dak vergt maatwerk. Door het gebruik van HolidayAgent hebben we verschillende koppelingen weten te maken met de diversiteit aan boekingssystemen. De nieuwe koppeling met NextPax/AICN is daar onderdeel van.

Het gemak voor de boeker

Door het samenbrengen van al deze parken, bieden we de bezoeker het gemak van eenvoudig online boeken. Op basis van kenmerken en plaats met de ultieme garantie van kwaliteit en service.

Bezoek de website van Holland Tulip Parcs: hollandtulipparcs.nl

Ons portfolio

In de 27 jaar dat Holiday Media al websites ontwikkelt, hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Graag laten we u een greep uit ons werk zien.

Bekijk ons werk

Educatieve Uitgeversgroep Familiecamping De Vossenburcht Recreatiepark TerSpegelt Camping Duin en Strand De Wolventuin Camping Samoza De Oude Molen Samenwerkende Groepsaccommodaties Overijssel Vakantiepark de Molenhoek