073 - 627 1240
Hans Latour gaat met pensioen

“Aan alles komt een eind”

Hans Latour gaat met pensioen

Hans Latour Geschreven door Hans Latour op maandag 9 maart 2020

Hans Latour

Het doosje met plantje, foto en pennensetje

Een veel voorkomende scene in Amerikaanse films, werknemer gaat vertrekken en kan in 5 minuten z'n werkplek opruimen en verlaat met een doosje met daarin een plantje, een foto van de familie, een koffiemok en een pennensetje het bedrijf. Zo is dat bij mij niet gegaan.

Van Camping Latour naar Holiday Media

Toen ik in 1996 voorzichtig begon met het maken van ‘websites’ en het verzorgen van e-mail communicatie gebeurde dat naast de exploitatie van Camping Latour in Oirschot. Al snel ontdekt dat deze nieuwe activiteiten een ‘het roer om’ gebeurtenis ging worden en zo verhuisden we met een webdesigner en een consultant naar een kantoorruimte in 's-Hertogenbosch. Zoon Wim haakte al snel aan en samen bouwden we Holiday Media op tot “Dé internetspecialist van de reis- en recreatiebranche”. Inmiddels bestaat het team uit 14 bevlogen Holidayers die ervoor zorgen dat alle websites en boekingsapplicaties een zo goed mogelijk resultaat geven voor onze klanten.

Hans Latour

Wat doet Hans eigenlijk nog?

Zo'n 5 jaar geleden was de overdrachtsfase afgerond en was Wim 100% eigenaar van Holiday Media. De afgelopen jaren heb ik geleidelijk mijn taken en functies verdeeld. De managementtaken naar Wim maar ook veel verantwoordelijkheden naar de medewerkers.

En dan komt het moment van “wat doet Hans eigenlijk nog?”. De laatste tijden was ik er ook nog maar een paar momenten in de week. Het deed me goed te merken dat ik gemist kon worden. Om te voorkomen dat je zooolang blijft rondhangen dat het ‘gemist kunnen worden’ een andere betekenis gaat krijgen hebben we een moment geprikt waarop ik mijn werkplek zou gaan verlaten. En zo gebeurde het dat ik op maandag 24 februari jl. met mijn doosje uit het begin van dit verhaal ‘het pand verliet’.

Geen gedoe

Degenen die mij kennen weten dat ik niet van ‘gedoe’ hou en ik heb mijn afscheid gevierd door gezellig met het team een hapje te gaan eten. LinkedIn is een mooi medium om iedereen te bedanken voor de fijne samenwerking. Ik ga me bezig houden met andere activiteiten en hobby's.

Hans Latour


Reageer op dit bericht op LinkedIn