Update: Zien we je op de Recreatie Vakbeurs?

Update november 2021: Recreatie Vakbeurs, openingstijden module, nieuwe HolidayAgent-koppelingen, projectcase Camping De Kleine Wolf en nieuwe websites

Het is wel even wennen hoor, dat hybride werken... Na ruim 1,5 jaar Zoomen en Meeten vanuit onze thuiskantoren, zijn we weer gedeeltelijk op ons mooie kantoor in Den Bosch gaan werken.

Deze zomer hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons kantoor een opfrisbeurt te geven. Alle werkplekken zijn vervangen door zit-stabureau's en de ruimtes zijn slimmer ingericht om fijn met elkaar te kunnen (samen)werken. We ontmoeten ook weer vaker onze relaties in het echt en hebben erg veel zin in de Recreatie Vakbeurs later deze maand.

In deze update praten we je graag bij over de laatste ontwikkelingen bij Holiday Media. Over nieuwe producten en samenwerkingen en presenteren we enkele projecten waar we de afgelopen maanden hard aan gewerkt hebben.

 •  Zien we je op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg?
 •  Openingstijden module  NIEUW
 •  Nieuwe HolidayAgent-koppelingen  NIEUW
     •  Maxxton, CATbooking en Tommy Booking Support
     •  Native app van WeMa Mobile
     •  Online betalen met PAY.
 •  Projectcase Camping De Kleine Wolf
 •  Ardoer ♡ Holland Top Campings
 •  Nieuwe websites


Zien we je op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg?

Op 16, 17 en 18 november staan wij op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. We kijken er enorm naar uit om elkaar eindelijk weer eens in het echt te spreken en je op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en online trends. Dus kom vooral even langs op stand 335 in hal 3. Onze knalblauwe stand valt lekker op en onze collega's staan klaar om je te verwelkomen. Tot dan!

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Wil je de beurs bezoeken? Laat het ons weten, dan regelen we een entreeticket voor je. Je kunt hieronder ook zelf registreren voor een gratis ticket.


Gratis registreren voor de Recreatie Vakbeurs


Nieuw: Openingstijden module

Om gasten te informeren over de openingstijden van de receptie, het zwembad of de horeca, hebben we een nieuwe module ontwikkeld. Hiermee kun je eenvoudig de openingstijden van alle faciliteiten beheren. De module ondersteunt meerdere tijdsblokken per dag (bijvoorbeeld wanneer de receptie tussen de middag gesloten is), toelichtingen per dag/tijdstip en koppeling met een app. Wat de module onmisbaar maakt is dat je de openingstijden voor een heel seizoen vooraf kunt invullen. Afwijkende openingstijden voor bepaalde periodes kun je zo eenvoudig inplannen en worden automatisch op het juiste moment weergegeven op de website of in de app.

Bekijk hier een voorbeeld van de openingstijden module

Openingstijden module

Nieuwe HolidayAgent-koppelingen

Maxxton, CATbooking en Tommy Booking Support

Onlangs hebben we HolidayAgent, ons online boekingsplatform gekoppeld met Maxxton. Ook hebben we de bestaande koppelingen met CATbooking en Tommy Booking Support uitgebreid. Hierdoor kunnen gebruikers van deze reserveringssystemen gebruik maken van al onze slimme oplossingen en de gebruiksvriendelijk boekingsstraat in de website.

HolidayAgent koppelt nu ook met Maxxton, CATbooking en Tommy Booking Support

Andere reserveringssystemen waarmee HolidayAgent al koppelt zijn: Stratech RCS, CAT TIBOS, BookingExperts, EveryOffice, Recranet, Bookzo, Camping.care.

Native app van WeMa Mobile

WeMa Mobile

WeMa Mobile ontwikkelt native apps voor de recreatiebranche. Gebruik je HolidayAgent en een app van WeMa Mobile, dan ben je ervan verzekerd dat deze technisch naadloos samenwerken.

Online betalen met PAY.

PAY.

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. We hebben de online betalingsmodule van HolidayAgent met PAY. gekoppeld.


Projectcase

Camping De Kleine Wolf

Als één van de topcampings in Nederland is het belangrijk dat een groot aantal bezoekers snel en gemakkelijk tegelijk kunnen zoeken en boeken. Dat was het uitgangspunt voor een nieuwe website voor Camping De Kleine Wolf. Samen met de camping en onze partners Stratech en Effecty hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een geheel nieuwe website en online boeken koppeling. Dit met als doel tijdig live te zijn voor het nieuwe boekingsseizoen 2022.

Lees over dit project

De Kleine Wolf

Ardoer ♡ Holland Top Campings

Belangrijk nieuws in kampeerland: alle Holland Top Campings gaan de samenwerking aan met Ardoer. (Beerze Bulten, Julianahoeve, De Kleine Wolf, Marveld Recreatie, De Twee Bruggen, TerSpegelt, De Zeeuwse Kust).

Voor zowel Ardoer als Holland Top Campings verzorgden wij al het online boeken. Daardoor konden we in samenwerking met Basic Marketing snel schakelen en de nieuwe campings eenvoudig boekbaar maken op Ardoer.com.

Ardoer en Holland Top Campings

Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. We ontwikkelden deze websites en hebben HolidayAgent natuurlijk perfect geïntegreerd. Meer websites van ons zien? Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.


Watertoren Duin & Bosch

Een luxe boutique hotel voor jou alleen. De suite van ruim 20 m² in het boutique hotel is een echte designsuite. Je vergeet bijna dat je slaapt in een toren van meer dan 100 jaar oud.

Bekijk de nieuwe website op www.watertorenduinenbosch.nl

EveryOffice HolidayAgent is in deze website gekoppeld met EveryOffice

Nieuwe website voor Watertoren Duin & Bosch

De Schatberg

De Schatberg is een plek waar je écht het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Met je partner, je gezin of met de hele familie. Zowel ons bungalowpark als de camping zijn het hele jaar door geopend en er is ieder seizoen genoeg te doen! Wij blijven continu in beweging om onze gasten iedere keer weer te kunnen verbazen. Dat is onze passie.

Bekijk de nieuwe website op www.schatberg.nl

Stratech RCS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met Stratech RCS

Nieuwe website voor De Schatberg

Strandclub Horizon

Hongerig geworden van een dagje strand of een pittige wandeling door de duinen? Kom dan naar Strandclub Horizon! Het gehele jaar door vind je hier authentieke gezelligheid, een menu vol overheerlijke seizoensproducten en een prachtig uitzicht over de Noordzee en het strand van Renesse.

Bekijk de nieuwe website op www.strandclubhorizon.nl

Nieuwe website voor Strandclub Horizon

Servimo Holidays

Met appartementen en vakantiewoningen gespreid over Nieuwpoort, domein Ysermonde, Oostduinkerke, Koksijde, Sint-Idesbald en De Panne heeft Servimo Holidays een ruim aanbod aan de Belgische kust.

Bekijk de nieuwe website op www.servimoholidays.be

CAT TIBOS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met CAT TIBOS

Nieuwe website voor Servimo Holidays

Hoeve aan den Weg

Camping Hoeve aan den Weg ligt in het hart van het Nationaal Park "Drents-Friese Wold", de perfecte uitvalsbasis om te wandelen, fietsen of mountainbiken tijdens uw vakantie. De camping is een knusse en gemoedelijke familiecamping met vele voorzieningen voor jong en oud.

Bekijk de nieuwe website op www.hoeveaandenweg.nl

Stratech RCS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met Stratech RCS

Nieuwe website voor Hoeve aan den Weg

Camping de Berken

Camping de Berken is een comfortabele 4 sterren natuurcamping in Drenthe met een kleinschalig karakter. De camping ligt in Gasselte, midden op de Hondsrug tussen de gezellige steden Groningen, Assen en Emmen. Gelegen midden in de natuur grenst onze camping aan het unieke natuurgebied "Het Drouwenerzand".

Bekijk de nieuwe website op www.campingdeberken.nl

Stratech RCS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met Stratech RCS

Nieuwe website voor Camping de Berken
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Abonneer op ons YouTube kanaal

© 2021 Holiday Media, alle rechten voorbehouden