Zomeractie: bedrijfsvideo inclusief luchtopnames

Zomeractie: bedrijfsvideo inclusief luchtopnames

Unieke sfeervideo al vanaf € 985,-

Raak je doelgroep met een duidelijke belevingsvideo. Laat video voor je werken en overtuig bezoekers om te boeken. Binnen enkele seconden breng je een duidelijk beeld naar voren over de faciliteiten, de gezellige sfeer, verschillende accommodaties maar ook de ligging van het park!

Bekijk voorbeelden van Noordwijk Vakanties, De Paardekreek en De Zeeuwse Kust


 

vanaf € 985,-

Zomerkorting: sfeervideo inclusief luchtopnames

 •  

Hele dag op locatie (8 uur)

 •  

Nabewerking & montage (5 uur)

 •  

Volledig bewerkte video

 •  

+- 1:30 minuut beeldmateriaal

 •  

Full-HD (4k gefilmd)

 •  

Rechtenvrij

 

Maak direct een afspraak

Meer dan alleen een filmpje

Een goede bedrijfsvideo is meer dan een filmpje. Het is een commerciële tool die op meerdere kanalen inzetbaar is. We schreven er al eerder een blog over. Door video's op je website te plaatsen wordt je website veel beter geïndexeerd door Google. Naast een plekje op de homepage van je website kun je video op veel meer plekken inzetten. Toon het in verschillende sociale mediakanalen of als advertentie op externe websites. Mogelijkheden te over!

Jij bent de regisseur

Heb je zelf een duidelijk beeld over de invulling van de video en de sfeer die daar goed bij past? We verfilmen jouw verhaal en zorgen dat de video aansluit bij de gewenste doelstellingen. Samen bepalen we welk soort video het beste past bij de uitstraling van je bedrijf. Meer weten? Joris vertelt het je graag!


Bekijk een compilatievideo van ons werk


© 2018 Holiday Media, alle rechten voorbehouden