Holiday Media

073 - 627 1240

Over Holiday Media

Wij verzorgen voor meer dan 250 recreatie­bedrijven door heel Nederland het design en het onderhoud van de website. We koppelen naadloos met uw reserverings­systeem zodat uw gast onbezorgd een vakantie kan boeken. De afgelopen jaren hebben wij met veel enthousiasme campings, vakantieparken, verhuur­organisaties en andere type recreatie­bedrijven kunnen helpen met hun wensen.

Over onze kracht

Één aanspreek­punt voor al uw online activiteiten

 • Website ontwikkeling

  Website ontwikkeling

  Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden websites voor veel bedrijven in de recreatie­branche door heel Nederland. Elk bedrijf is uniek en heeft haar eigen identiteit. Deze mag het ook uitstralen op het Internet. Wij hechten veel waarde aan de wensen en behoeften van de klant en combineren die met onze kennis van de markt en techniek.

  Onze aanpak

 • Online boeken

  Online boeken

  Het doel van een website is voor veel recreatie­bedrijven naast de informatieve functie uiteindelijk reserveringen binnen te halen. Om dit te automatiseren en u werk uit handen te nemen kunnen wij uw reserverings­software koppelen aan uw website.

  Bekijk de mogelijkheden

 • Internet marketing

  Internet marketing

  Bij een goede internet marketing strategie vormen diverse marketingdiensten van Holiday Media het totale product om uw doelstellingen te realiseren. Wij kunnen de vindbaarheid van uw website op het internet vergroten en de conversie hiervan verbeteren.

  Hoe wij dit doen

Dit zijn tevreden klanten van ons

Pam van Beurden

Ardoer

Pam van Beurden van Ardoer over Holiday Media

Vanuit Ardoer werken we sinds 2016 prettig samen met Holiday Media. Ze denken goed mee met de ontwikkeling van onze website en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Als we vragen hebben worden deze snel opgepakt en opgelost.

Anne-Sophie Kat

Camping de Kleine Wolf

Anne-Sophie Kat van Camping de Kleine Wolf over Holiday Media

We hebben een prettige samenwerking ervaren waarbij Holiday Media door de bekendheid en de ervaring met de recreatiebranche een perfect werkende site heeft neergezet. Ze adviseren waar nodig, zijn kritisch en voeren jouw wensen uit precies zoals jij dat wilt. We zijn enorm blij dat wij de stap hebben gezet naar deze fijne partij.

Erik van Dijk

Stichting KMVK

Erik van Dijk van Stichting KMVK over Holiday Media

De ontwikkelingen in de ICT gaan hard en wij kunnen die niet alleen bijhouden. De mannen van Holiday Media ondersteunen ons hier goed bij.

Het team van Holiday Media

14 enthousiaste professionals

De medewerkers van Holiday Media hebben allemaal hun eigen specialisme, maar werken in teamverband aan de totaaloplossing voor uw website.

Bekijk het team

Het belang van een unieke eigen website en online boeken

Lees de blog

Het belang van een unieke eigen website en online boeken

Elk zelfstandig recreatiebedrijf is uniek en heeft een eigen huisstijl, doelgroep en identiteit. Opvallen met een eigen uitstraling maakt onderscheid en geeft uiteindelijk ook herkenbaarheid. Niet onbelangrijk voor je belangrijkste marketingstool online: je website!

Lees de blog