Update: een mooie zomer voor de deur

Update juli 2021: Google Analytics 4, webinar met conversie-tips, HolidayAgent zomeractie, jubilea en nieuwe websites

Met alle Corona versoepelingen en het mooie weer staat er voor de meeste recreatiebedrijven een mooie zomer voor de deur. Een zomer met hopelijk veel gasten, zon en plezier!

Ook de afgelopen maanden hebben we nog veel vanuit huis gewerkt. Gelukkig is er nu een beter perspectief en zijn we bezig met het herinrichten van ons kantoor en ons "nieuwe werken" waarin thuiswerken ook een plek krijgt.

Vanuit onze thuiskantoren hebben we weer veel gave sites mogen maken, waaronder bijvoorbeeld voor In het Groen (Vekabo), Camping de Kleine Wolf en De Schatberg!

Wij gaan ook in de zomer door met wat we altijd doen: ons product beter maken en recreatiebedrijven helpen succesvolle websites neer te zetten! Graag praten we je in deze mail bij over de laatste ontwikkelingen bij Holiday Media.

 •  Google Analytics 4  NIEUW
 •  Verlaten kassabon  NIEUW
 •  Webinar met conversie-tips
 •  Zomeractie HolidayAgent modules
 •  Jubilea Holiday'ers
 •  Nieuwe websites


Nieuw: Google Analytics 4

Google Analytics 4

In januari schreven we al een blog over de nieuwe versie van Google Analytics 4. Inmiddels hebben we dit al voor veel klanten mogen implementeren en levert dit mooie aanvullende inzichten op over het gebruik van de websites.

Wist je bijvoorbeeld dat je met Google Analytics 4 heel mooi in beeld kan brengen wanneer bezoekers zoeken op een bepaalde periode? Zo kan jullie marketing afgestemd worden op het daadwerkelijke zoekgedrag van je (potentiële) gasten!

Zoekgedrag voor een bepaalde periode

We hebben de afgelopen maanden al veel klanten geïntroduceerd met de nieuwe mogelijkheden van Google Analytics 4. Heb jij ook interesse? We richten GA4 graag voor je in met aanvullend daarop een persoonlijk webinar waarin we de structuur en de verschillen met de huidige Analytics toelichten.


Ja, ik wil upgraden naar GA4


Nieuw: verlaten kassabon

De nieuwste toevoeging aan de one-page boekingsstraat is een veelgevraagde wens, namelijk de "Verlaten kassabon" (ook wel "abandoned shopping cart") functionaliteit. Hiermee maken we een bekende marketingtechniek uit webshop- en travelland nu ook mogelijk voor alle HolidayAgent gebruikers.

Het idee van deze functionaliteit is dat twijfelende boekers die hun boeking (nog) niet afronden opgeslagen kunnen worden en per mail geautomatiseerd benaderd kunnen worden om de boeking af te ronden. Zo'n e-mail funnel kan volledig binnen HolidayAgent ingericht worden met desgewenst meerdere opvolgmomenten. Denk dan aan een e-mail 2 uur na het verlaten van de boeking en nog eens 2 dagen daarna. Vanuit de link in deze e-mail kan de boeker zijn boeking definitief maken. Eventueel zou deze potentiële gast zelfs een persoonlijke korting aangeboden kunnen worden.

Het is ook mogelijk om zo'n funnel in te richten in een extern systeem als bijvoorbeeld Clang, mocht je dat al gebruiken.

Met een unieke campagne-parameter zorgen we er voor dat je precies in Google Analytics ziet hoeveel boekingen de verlaten kassabon e-mails hebben opgeleverd.

Interesse om de Verlaten kassabon module voor je park in te zetten? Neem dan contact met ons op.


Activeer dit voor mij

Vraag informatie over deze module aan


Webinar Comeback marketing

Sinds het begin van de Corona crisis geeft onze partner Red Online Marketing namens Comeback marketing interessante webinars over een breed scala aan onderwerpen. Dit keer mochten wij aanschuiven om wat te vertellen over waar wij goed in zijn: goed converterende websites voor recreatiebedrijven. Bekijk de opname van het webinar op YouTube voor een half uur aan conversie-tips en laat je inspireren voor je eigen website.

Bekijk de opname van het webinar op YouTube

Zomeractie

Zomeractie HolidayAgent modules

Wist je al dat HolidayAgent behalve een online boeken tool breder inzetbaar is met aanvullende modules? Om je kennis te laten maken met de modules en mogelijkheden hebben we deze zomer een mooi aanbod en betaal je geen licentie op deze modules tot 1-7-2022, en daarmee alleen de eenmalige werkzaamheden die nodig zijn om de module voor jullie in te richten.

Een greep uit de mogelijkheden:

 •  

Online betalen

 •  

Het widget pakket, waarmee je geen losstaande boekpagina meer hebt maar een naadloze integratie in je website

 •  

Mijn omgeving waar de reservering betaald kan worden, artikelen bijgeboekt kunnen worden, kentekens ingevoerd kunnen worden, medereizigers beheerd kunnen worden etc.

 •  

Een uitgebreide enquête module die volledig geautomatiseerd praat met je reserveringssoftware en desgewenst ook de enquêtes in je eigen website toont

 •  

Een gastenmailing module die automatisch mails stuurt voor aankomst en na vertrek

 •  

De verlaten kassabon module

 •  

De route-module waarmee je gasten op je park een interactieve routebeschrijving op hun mobiele telefoon kan tonen bij aankomst

 •  

Optieboeking, waarmee je gasten de boeking voorlopig kunnen vastleggen zonder verplichting en zonder veel gegevens achter te laten

Interesse? Neem dan contact met ons op!


Ja, ik wil gebruik maken van de zomeractie


Jubilea Holiday'ers

Paul 20 jaar werkzaam bij Holiday Media

In 2001 bouwde Paul al de mooiste websites, geschikt voor schermen van zowel 800 als 1024 pixels, voor Internet Explorer 5 én Netscape! De goeie ouwe tijd van Dreamweaver, framesets en animated gifjes.

Moeiteloos schakelde hij de afgelopen twee decennia over van de éne nieuwe techniek op de andere en vandaag de dag maakt hij nog steeds prachtige state-of-the-art websites voor onze klanten.

Paul 20 jaar bij Holiday Media

Dennis viert zijn 5-jarig jubileum

Alweer 5 jaar ontwikkelt Dennis als back-end developer aan HolidayAgent, onze online boeken webapplicatie. Met de inspanningen van Dennis is de kwaliteit van de code naar een hoger niveau getild en maakt hij de applicatie elke dag weer een beetje beter.

Gefelicteerd Dennis en Paul! Op veel nieuwe jaren met mooie momenten bij Holiday Media.

Dennis 5 jaar bij Holiday Media

Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. We ontwikkelden deze websites en hebben HolidayAgent natuurlijk perfect geïntegreerd. Meer websites van ons zien? Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 


In het Groen

Vekabo heeft op 21 juni 2021 haar nieuwe naam gelanceerd: In het Groen. Vekabo, veertig jaar geleden voortgekomen uit een initiatief van een groepje Zeeuwse boeren met een kampeervoorziening, staat tegenwoordig voor veel meer dan een verblijf bij de boer. In het Groen is er voor iedereen die op zoek is naar een buitenvakantie in de natuur, op het platteland of bij de boer.

Bekijk de nieuwe website op www.inhetgroen.nl

Nieuwe website voor In het Groen

Kleine Wolf

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van je kinderen, de tijd voor jezelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek. Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor jouw vrije tijd.

Bekijk de nieuwe website op www.kleinewolf.nl

Stratech RCS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met Stratech RCS

Nieuwe website voor Kleine Wolf

Ginsterveld

Midden in de natuur van Burgh-Haamstede, omgeven door prachtige brede stranden en veel groenrijke natuur is Camping Ginsterveld gelegen. Deze familiecamping biedt hoogwaardige faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland.

Bekijk de nieuwe website op www.ginsterveld.nl

Stratech RCS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met Stratech RCS

Nieuwe website voor Ginsterveld

Caitwickerzand

Vakantieoord Caitwickerzand is een klein familiebedrijf en heeft een unieke ligging op de Veluwe, verscholen in de bossen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Is het niet voor een schitterende wandeling of fietstocht, dan is het wel voor alle dieren die hier te zien zijn.

Bekijk de nieuwe website op www.caitwickerzand.nl

Stratech RCS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met Stratech RCS

Nieuwe website voor Caitwickerzand

Recreatiecentrum de Kluft

Geniet met heel de familie van een heerlijke vakantie in de Weerribben! Prachtig gelegen, unieke faciliteiten en een uitgebreid recreatieprogramma zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een prachtige camping en heeft een oppervlakte van ca. 15 hectare. Op het terrein zijn zo'n 275 kampeerplaatsen voor zowel vaste als toeristische gasten.

Bekijk de nieuwe website op www.dekluft.nl

Tommy Booking Support Online boeken is in deze website gekoppeld met Tommy Booking Support

Nieuwe website voor Recreatiecentrum de Kluft

Restaurant Gestrand

Restaurant Gestrand is prachtig gelegen op Camping de Lakens. Het mooie open restaurant heeft prachtig uitzicht op het duingebied. Vanaf het terras kijk je uit over de gave speeltuin naast het restaurant. Geniet tijdens een zomeravond van de ondergaande zon of warm op bij de gezellige openhaard.

Bekijk de nieuwe website op www.restaurantgestrand.nl

Nieuwe website voor Restaurant Gestrand

Restaurant RJ

Een bijzondere locatie als De Robbenjager, aan de voet van de Texelse vuurtoren, vraagt om een bijzonder restaurant. Geen doorsnee maaltijden, maar een diner dat u niet snel vergeet. Omdat alles klopt. Smaaksensaties op een prachtig opgemaakt bord met een perfect passende wijn. Attente gastheren en gastvrouwen die u graag in de watten leggen. Genieten in het kwadraat. Daar draait het om in ons restaurant.

Bekijk de nieuwe website op www.restaurantrj.nl

Nieuwe website voor Restaurant RJ (De Robbenjager)

De Schatberg

De Schatberg is een plek waar je écht het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Met je partner, je gezin of met de hele familie. Zowel ons bungalowpark als de camping zijn het hele jaar door geopend en er is ieder seizoen genoeg te doen! Wij blijven continu in beweging om onze gasten iedere keer weer te kunnen verbazen. Dat is onze passie.

Bekijk de nieuwe website op www.schatberg.nl

CAT TIBOS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met CAT TIBOS

Nieuwe website voor De Schatberg

De Wildste Tuin van Netl

Duik De Wildste Tuin van Netl in en omring je door de frisse vrijheid van dit eindeloze park. Het uit de kluiten gewassen landschap is een wirwar van strandjes, bamboejungle, olifantenpaadjes en eilanden waar je ontspant en op avontuur gaat. Speel overdag, spendeer de nacht, vergader in bijzondere locaties of vier de ultieme bruiloft op jouw favoriete plek. Ga op ontdekkingstocht in de natuur voor mensen!

Bekijk de nieuwe website op www.netl.nl

EveryOffice HolidayAgent is in deze website gekoppeld met EveryOffice

Nieuwe website voor De Wildste Tuin van Netl

De Vogel

Recreatiecentrum de Vogel is een gezellige familiecamping en biedt alle faciliteiten om het hele gezin de allerleukste vakantie te laten beleven. Kom zwemmen in ons overdekte zwembad met glijbaan, dans mee met ons enthousiaste animatieteam of aai de lieve dieren op de kinderboerderij.

Bekijk de nieuwe website op www.de-vogel.nl

Stratech RCS HolidayAgent is in deze website gekoppeld met Stratech RCS

Nieuwe website voor De Vogel
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Abonneer op ons YouTube kanaal

© 2021 Holiday Media, alle rechten voorbehouden