HolidayAgent Update: december 2017

HolidayAgent Update december 2017

U maakt gebruik van HolidayAgent om online boekingen via uw website te genereren. Om u als gebruiker op de hoogte te houden van de mogelijkheden en ontwikkelingen van HolidayAgent ontvangt u met enige regelmaat een update met daarin tips & tricks.

Nieuwe ontwikkelingen

In deze HolidayAgent Update leest u over een aantal recente verbeteringen en geven wij informatie over de ontwikkelingen van HolidayAgent. We hebben de afgelopen maanden bijvoorbeeld koppelingen gemaakt met TradeTracker, Daisycon, NextPax en BookingExperts. Ook hoorden we vaak dat een minimumleeftijd van de hoofdboeker wenselijk is. Dat kan nu. Net als zoeken & boeken vanaf een plattegrond en meekijken in de Mijn omgeving van uw gasten of eigenaren.

Nieuwe boekingsstraat

Op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg hebben we een preview gegeven van onze nieuwe boekingstraat. Hieronder ziet u een impressie wanneer u ons gemist heeft op de beurs. De verwachting is dat deze compleet vernieuwde, mobile first boekingstraat aan het eind van het eerste kwartaal 2018 beschikbaar wordt gesteld. Net als in de huidige versie is het mogelijk om de kleuren en vormen aan te passen aan uw huisstijl door middel van een eigen stylesheet.

Nieuwe boekingsstraat

Zoeken & boeken op plattegrond

Met de nieuwe plattegrondmodule is het mogelijk om een bezoeker al in het zoekproces een plattegrond te tonen waarop alle objecten worden weergegeven. Door het opgeven van een aankomst- en vertrekdatum (en mogelijke andere filters) worden enkel de objecten getoond die nog vrij zijn in die periode. Vraag meer informatie aan.

Zoeken en boeken op plattegrond

Koppeling met NextPax

We leggen deze week de laatste hand aan de touroperator-koppeling met NextPax voor CAT-TIBOS gebruikers. Na oplevering zal NextPax de koppeling aan die kant nog opzetten. De verwachting is dat dit in januari door NextPax zal worden afgerond.

Koppeling met NextPax

Koppeling met BookingExperts

We hebben weer een nieuw reserveringspakket toegevoegd aan HolidayAgent. Vanaf nu is het mogelijk om als klant van BookingExperts gebruik te maken van de HolidayAgent-widgets in uw website.

Koppeling met BookingExperts

Onlangs toegevoegd in HolidayAgent

Leeftijdscontrole

Leeftijdscontrole

Het is nu mogelijk om een minimumleeftijd in te stellen voor de hoofdboeker. Hiermee kunt u bijvoorbeeld boekingen van alleenreizende jongeren tegengaan. In ons Helpcentrum leest u hoe dit kan worden ingesteld:
Hoe voorkom ik boekingen van alleenreizende jongeren?

Affiliate marketing

Affiliate marketing

Het is mogelijk gemaakt om vanuit HolidayAgent een exportfeed aan te leveren aan TradeTracker of Daisycon. Deze feed kan eventueel worden verrijkt met data vanuit uw eigen CMS. Door gebruik te maken van een affialiate marketing platform kunnen uw kampeerplaatsen of verhuurobjecten op andere websites worden aangeboden.

Kortingskaarten

Kortingskaarten in boekingstap 1 (TIBOS)

In de vorige update gaven we al aan dat het tonen van kortingskaarten (bijvoorbeeld de ACSI kaart) in boekingstap 1 mogelijk gemaakt is voor Stratech-RCS Enterprise. Inmiddels is dat ook voor CAT-TIBOS mogelijk en binnenkort ook voor de koppeling met EveryOffice.

Inloggen als...

Inloggen als... in de Mijn Omgeving

Wanneer een gast of eigenaar een vraag heeft over de Mijn Omgeving, dan kunt u in HolidayAgent nu inloggen als deze gebruiker. Zo u kunt meekijken zoals de gast/eigenaar het ziet. In ons Helpcentrum leest u hoe u dit doet:
Kan ik meekijken met mijn gasten in de Mijn Omgeving?

Diverse kleine verbeteringen

 •  

Diverse verbeteringen in Betaalherinnering mails. Dit is nu ook mogelijk bij gebruik van TIBOS.

 •  

Optionele arrangementen in boekingsstap 1 worden nu ingeklapt weergegeven als dit er meer dan 7 zijn. Zo blijft deze boekingsstap overzichtelijk.

 •  

Deeplinken naar langere periodes (inclusief optionele arrangementen) in de standalone is mogelijk gemaakt. Lees er over in het Helpcentrum.

 •  

Er kan per taal een andere plattegrond worden getoond.

EveryOffice koppeling

 •  

Het is nu mogelijk om in te loggen tijdens het boeken.

 •  

Actiecode's worden ondersteund.

 •  

Voorkeursboeking met berekenen voorkeurskosten is toegevoegd.


Productinformatie

Mijn Omgeving voor gasten

De Mijn omgeving voor Gasten is een beveiligd sitedeel voor gasten die bij u hebben geboekt. In deze omgeving kunnen zij snel en veilig (deel)betalingen verrichten, reisinformatie opvragen en hun gegevens aanvullen.

Vraag productinformatie aan

Productinformatie HolidayAgent Mijn Omgeving

Online betalen van reserveringen

Wij zijn ervan overtuigd dat u meer boekingen krijgt als uw website bezoekers prettig en eenvoudig een boeking kunnen afronden. Het gebruikersgemak voor uw gast staat voorop in HolidayAgent online boeken.

Vraag productinformatie aan

Productinformatie HolidayAgent Online betalen

Onderwerpen in het Helpcentrum

In het Helpcentrum vind u antwoord op veelgestelde vragen, bijvoorbeeld:

 •  

Deeplinken naar een pagina met variabelen mogelijk?

 •  

Kan ik meekijken met mijn gasten in de Mijn Omgeving?

 •  

Hoe voorkom ik boekingen van alleenreizende jongeren?

 •  

Hoe krijg ik nieuwe object(types) online boekbaar?

 •  

Bekijk alle veelgestelde vragen...

Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Volg ons op Google+ Abonneer op ons YouTube kanaal

© 2017 Holiday Media, alle rechten voorbehouden