HolidayAgent Update: april 2017

HolidayAgent Update april 2017

U maakt gebruik van HolidayAgent om online boekingen via uw website te genereren. Om u als gebruiker op de hoogte te houden van de mogelijkheden en ontwikkelingen van HolidayAgent ontvangt u met enige regelmaat een update met daarin tips & tricks.

In deze HolidayAgent Update een aantal recente verbeteringen en meer informatie over de ontwikkelingen van HolidayAgent.

Ontwikkelingen HolidayAgent

In de vorige Update van januari gaven we al wat inzicht in de ontwikkelagenda van 2017. Aangezien stabiliteit voor ons heel belangrijk is hebben we de afgelopen periode veel tijd gestoken in het verbeteren en uitbreiden van servercapaciteit en hebben we de structuur van het hele systeem opnieuw opgezet voor een stabielere en snellere werking. Dit is voor u niet direct zichtbaar maar zorgt wel voor een goede basis om uitbreidingen te ontwikkelen.

Nu de basis van HolidayAgent opnieuw is opgezet is het natuurlijk tijd om ook u en uw gasten hiervan te laten profiteren. We zijn dan ook druk bezig met de ontwikkeling van een volledig nieuw frontend die we na de zomer willen presenteren en lanceren. Deze wordt volledig met de mobile first gedachte ontwikkeld en geeft elke webbouwer nog meer vrijheid in het gebruik van de widgets.

We willen u als gebruiker meer betrekken bij de doorontwikkeling van HolidayAgent. Daarom horen we graag welke wensen of verbeterpunten u heeft voor het online boeken. Per kwartaal maken we met ons team een planning wat er ontwikkeld moet worden. Het huidige kwartaal (Q2) zit op dit moment al redelijk vol maar in Q3 en zeker in Q4 zijn er volop mogelijkheden om met uw wensen aan de slag te gaan.

We zijn benieuwd hoe u denkt om meer websitebezoekers te laten "converteren" naar gasten op uw park!

Ontwikkelplanning 2017

Onlangs aangepast in HolidayAgent

Verbetering bezoekersflow bij optionele arrangementen

Een veelgehoorde (en terechte) vraag van campings was dat er bij het wisselen van periode binnen boekingstap 1 de mogelijkheid ontbrak om weer terug te gaan naar de originele periode. De verblijfsduur kan namelijk worden gewijzigd wanneer men kiest voor een arrangement met een andere periode. Vanaf nu zal er automatisch een extra optie bijkomen waarbij eenvoudig kan worden geklikt op de initiële data van de boeking.

Onthouden zoekresultaat

Er is een uitbreiding gemaakt die bij elke actie van de bezoeker in de quicksearch automatisch de URL van de pagina aanpast. Dit zorgt ervoor dat wanneer bezoekers vanaf een detailpagina terug gaan naar het zoekresultaat het daarvoor ingestelde filter onthouden is en dus hetzelfde zoekresultaat getoond wordt.

NIEUW: Arrangementen widget

We hebben een nieuwe widget beschikbaar gesteld die het mogelijk maakt om per objecttype een lijst van arrangementen te genereren. Hierbij kan er door de webdesigner ingesteld worden welke data er getoond moet worden. Er kan ingesteld worden welk objecttype getoond moet worden en binnen welk datumbereik de arrangementen moeten liggen.

© 2017 Holiday Media, alle rechten voorbehouden