Nieuwsbrief, 4 november 2016

Bent u al klaar voor het boekingsseizoen 2017?

Bent u klaar voor 2017 en kan er al online geboekt worden voor het volgende seizoen? Graag helpen we u op weg. De servicedesk van Holiday Media staat uiteraard voor u klaar bij puzzels met uw website of online boeken.

In deze nieuwsbrief praten we u bij over belangrijke ontwikkelingen in de branche en bij Holiday Media die voor u interessant zijn.

Is uw website al veilig te bezoeken met https://?

Google kondigde al even geleden aan om websites zónder SSL-certificaat binnen hun eigen browser, Google Chrome, als onveilig te gaan bestempelen. De eerste stap hiervoor lijkt nu genomen.

Niet prive

Bezoekers van websites zonder certificaat krijgen een -icon te zien met de mededeling dat de verbinding met de website “niet privé” is. Eerder werd al bekend gemaakt dat Google HTTPS-beveiliging als ranking factor laat meewegen.

Genoeg redenen dus om ook met uw website over te stappen naar HTTPS! Wilt u meer informatie? Lees dan de blog die Wim schreef over HTTPS of neem contact met ons op.

 

8, 9 en 10 november: Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, komt u ook even langs?

Reviews

Zoals elk jaar heeft Holiday Media een stand op De Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 november. Om u bij te praten over de laatste ontwikkelingen, te sparren over uw website of gewoon gezellig bij te kletsen nodigen we u van harte uit op onze stand: 441. Leuk als u komt!

 

Overtuig uw website bezoekers met reviews

Reviews

“Beoordelingen? Daar is Zoover toch voor?”

Websites als Zoover zijn zeker belangrijk. Wij denken dat het verzamelen en tonen van éigen reviews op uw website nog krachtiger is dan goede reviews op Zoover. Een Zoover-bezoeker is namelijk een hele andere bezoeker dan iemand die uw website bezoekt. Uw websitebezoekers zijn meestal al verder in het oriëntatieproces en vaak al geneigd om bij u te gaan boeken. Goede en positieve reviews kunnen boekers maken van deze bezoekers! Voor gebruikers van HolidayAgent online boeken is er een uitgebreide enquête-module die flexibel in te bouwen is in de website. Heeft u geen HolidayAgent? Dan zijn er uiteraard ook mogelijkheden om reviews te verzamelen en te plaatsen op uw website. Graag denken we met u mee.

Bekijk ook de blog die Kaj schreef over beoordelingen en reviews.

 

Projecten waar we trots op zijn

De afgelopen maanden hebben wij mooie nieuwe websites en boekingsapplicaties mogen ontwikkelen. We lichten er een paar uit.

Nieuwe website voor TerSpegelt

TerSpegelt

TerSpegelt is meer dan een camping. Met een geheel eigen benadering in parkontwikkeling en vernieuwing is TerSpegelt een uniek bedrijf met enorm veel mogelijkheden. Het ‘stoere’ en vooruitstrevende karakter van het bedrijf hebben we verwerkt in een uniek design wat perfect bij TerSpegelt past.

 •  

Content strategie

 •  

100% breed full responsive design

 •  

Online boeken volledig geïntegreerd

 •  

(mobiel) menu op basis van iconen

 •  

Dynamisch filter voor weergave van het uitgebreide aanbod activiteiten

Wij zijn trots op het resultaat. Nieuwsgierig? Kijk op www.terspegelt.nl.

HolidayAgent voor De Leistert

TerSpegelt

Receatiepark De Leistert heeft een zeer groot aanbod aan campingaccommodaties en luxe vakantiebungalows, waarbij het grootste gedeelte bestemd is voor de online verhuur. Het belang van een goede online boekingsstraat spreekt dus voor zich. Wij zijn er dan ook trots op dat De Leistert ervoor heeft gekozen om hiervoor vanaf 2017 te gaan werken met HolidayAgent online boeken.

 •  

Volledige integratie in website

 •  

Maatwerk inbouw twee verschillende boekingsomgevingen t.b.v. overgang naar nieuwe systeem

 •  

Online inlog omgeving voor eigenaren om eigen boekingen in te registreren

 •  

Dynamische alternatieven

Meer nieuwe websites

Laag Kanje

Laag Kanje

Lauwersoog

Lauwersoog

CAT Automatisering

CAT Automatisering

Jachthaven Oudenbosch

Jachthaven Oudenbosch

© 2016 Holiday Media, alle rechten voorbehouden