073 - 627 1240

Vacantievreugd.nl

Meerdere sites beheren in een Full CMS!

Vacantievreugd.nl: Meerdere sites beheren in een Full CMS!

Met vier vakantieparken in vier verschillende provincies biedt Vacantievreugd voor elke vakantieganger een geschikte omgeving. De website www.vacantievreugd.nl en de daarbij behorende afzonderlijke parkensites, zoals www.besthmenerberg.nl zijn volledig vernieuwd!

Vormgeving: eenheid en toch elk een eigen karakter

De vier parken houden qua vormgeving elk hun eigen karakter, terwijl de eenheid van Vacantievreugd wel gewaarborgd blijft. De bezoeker krijgt direct de sfeer van het park mee door de opvallende fotowissels. Gastreacties en 'Wist u dat'-jes worden in opvallende blokken op de pagina's getoond om bezoekers op de hoogte te houden van belangrijke weetjes.

Volledig beheerbaar

De websites zijn opgezet in een full content management systeem, wat inhoudt dat alle menuitems, pagina's en inhoud door medewerkers van Vacantievreugd zelf zijn in te richten en te onderhouden. Hierdoor is de volledige website altijd up-to-date en kunnen bijvoorbeeld de foto's die in het weekend worden gemaakt, dezelfde dag nog op de website worden gezet.

Multi website platform

Het multi website platform biedt de mogelijkheid om content op meerdere pagina's of sites te hergebruiken. Zo kunnen nieuwsitems en acties die voor meerdere parken van toepassing zijn vaker worden geplaatst, waarbij de tekst maar op één plaats beheerd hoeft te worden.

Voor meer informatie over het Vacantievreugd project, kunt u contact opnemen met Joris Mooten.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op