073 - 627 1240

Nieuwvliet.nl

Uitgebreid zoeken (en boeken!)

Nieuwvliet.nl: Uitgebreid zoeken (en boeken!)

De verhuurorganisatie Nieuwvliet biedt diverse vakantiehuizen aan op het zuidelijkste eiland van Zeeland; Zeeuws-Vlaanderen. Met ruim 100 vakantiewoningen in het aanbod is een uitgebreide zoek en boek functionaliteit onontbeerlijk. Op www.nieuwvliet.nl is deze gerealiseerd!

Beschikbare aankomstdagen

In de kalender van het Zoek & Boek wordt direct duidelijk op welke data aangekomen kan worden. De agenda zit direct gekoppeld aan de beschikbaarheid, zodat gasten alleen beschikbare vakantiehuizen te zien krijgen, waarmee teleurstellingen worden voorkomen.

Verfijning

De zoekopdracht kan steeds verder worden verfijnd, totdat het gewenste vakantiehuis over blijft. Indien een gewenste faciliteit wordt aangevinkt, past het zoekresultaat zich hier direct op aan. Tussen haakjes wordt achter elke verfijning weergegeven hoeveel vakantiehuizen er over zullen blijven als het vinkje wordt aangezet. Op deze manier weet een bezoeker precies wat hij kan verwachten!

CAT TIBOS

Voor het online boekbaar maken van de vakantiehuizen is een koppeling gerealiseerd met reserveringspakket TIBOS. Bij het selecteren van een aankomstdag worden direct de mogelijke verblijfsperioden en de bijbehorende prijzen getoond. Hierdoor wordt voor bezoekers het prijsverschil tussen verschillende perioden direct duidelijk!

Beoordelingen

Na thuiskomst krijgen bezoekers een email met de vraag om hun vakantie te beoordelen. Op basis van vijf criteria worden klantbeoordelingen direct op de website geplaatst. Door de koppeling met het online boeken kunnen alleen echte gasten een beoordeling achterlaten, wat de betrouwbaarheid van de beoordelingen ten goede komt!

Voor meer informatie over het Nieuwvliet project, kunt u contact opnemen met Marijn Eijsink.

Uw project?

Heeft u vragen over dit project of bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? We denken graag met u mee.

Neem contact op