073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

TradeTracker

TradeTracker biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren.

Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden.

TradeTracker is inmiddels bijna zes jaar actief op de Nederlandse markt en is in deze periode, met ruim 1200 adverteerders in haar portfolio, uitgegroeid tot het grootste affiliate-marketing bureau binnen Nederland. Naast A-merken als Alternate, BCC, CheapTickets, Kras, Wehkamp en OTTO zijn vele nice adverteerders actief bij het netwerk van TradeTracker. Buiten Nederland heeft TradeTracker kantoren in België (waar TradeTracker ook marktleider is), Engeland, Duitsland en Finland. Daarnaast zullen dit jaar o.a. kantoren geopend worden in Zweden, Bulgarije en Polen.

TradeTracker streeft ernaar om haar adverteerders het beste product en de beste dienstverlening te bieden. Dat komt onder andere tot uiting in de uiterst geavanceerde en gebruiksvriendelijke software en de moderne trainingsfaciliteiten op het hoofdkantoor van TradeTracker.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media