073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

Reflex Online

Reflex Holiday is een web-based reserveringssysteem dat vooral geschikt is voor verhuurders van vakantiehuizen en chalets.

Meertalig online reserveren

Met het meertalige reserveringssysteem van Reflex verhoogt u de omzet met buitenlandse reserveringen. Uw klanten kunnen overal en altijd online reserveren en betalen via uw website.

Eenvoudige online verhuuradministratie

Reflex is eenvoudig in gebruik waardoor uw medewerkers snel zijn ingewerkt. U heeft overal en altijd inzicht in uw reserveringen en volledige controle over de betalingen en bevestigingen. U kunt uw verhuur 24 uur per dag online administreren.

Meer dan 120 bedrijven gebruiken het Reflex Online reserveringssysteem. U bent liever bezig met uw gasten dan met back-ups, updates en netwerkbeheer. U wilt ondernemen, vooruit gaan, groeien. Een gedegen online verhuuradministratie is daarbij onmisbaar. Wij zorgen voor de beschikbaarheid en beveiliging van uw systeem en uw gegevens. Om uzelf helemaal te overtuigen kunt u onze verhuursoftware gratis proberen.

De inzet van de online software van Reflex zorgt voor verhoging van de omzet, vermindering van de kosten én een verbeterde service voor uw klanten.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media