073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

RECRON TOP Leverancier en Adviseur

RECRON is de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland en behartigt de collectieve en individuele belangen van ruim 2.000 professionele bedrijven in de toeristische en recreatieve sector. RECRON vertegenwoordigt hiermee circa 85% van de omzet in de branche.

Als RECRON TOP Leverancier en Adviseur is Holiday Media voorkeursleverancier voor de leden van RECRON. Met slechts een beperkt aantal kwaliteitsleveranciers heeft RECRON een dergelijke overeenkomst gesloten.

Bent u als recreatieondernemer op zoek naar een leverancier of dienstverlener in de recreatiebranche? Bekijk dan het overzicht van de RECRON TOP Leveranciers en TOP Adviseurs.

Over RECRON

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden.

RECRON bereikt dit door:

  • het uitoefenen van invloed op overheidsbeleid zowel op landelijk, provinciaal, lokaal en Europees niveau;
  • het streven naar een zo hoog mogelijke representatiegraad in de recreatiebranche;
  • het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig dienstenpakket tegen een redelijke prijs;
  • het optreden als een betrouwbare, deskundige en inspirerende partner;
  • het bieden van een platform voor contacten tussen o.a. leden onderling.

RECRON is opgericht in 1969 en telt momenteel ruim 2.000 leden. 86% van de werknemers in de branche is werkzaam bij RECRON-leden. De organisatie RECRON vertegenwoordigt circa 85% van de omzet binnen de recreatiebranche.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media