073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

PayPal

PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van enkel een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden.

Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt zo een wereldwijd betaalsysteem. PayPal levert betaaloplossingen voor kleine bedrijven, webwinkels, online verkopers en iedereen waar traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Door de omvang van ons netwerk en het feit dat PayPal bij steeds meer webwinkels geaccepteerd wordt, zijn wij een van de belangrijkste betaalmethodes voor online verkopers geworden. Zo zijn wij al geruime tijd de standaard betaalmethode op Marktplaats en eBay en in de Verenigde Staten is PayPal inmiddels een huishoudnaam. Maar ook in Nederland weten grote merknamen ons te vinden. Momenteel kunt u bij o.a. KLM, Hema, V&D, Vakantieveilingen, Thuisbezorgd, Pathé, Hunkemöller, Greetz, Transavia, van Haren, CheapTickets, Mycom, Mexx, CenterParcs, Albelli, TomTom, FreeRecordShop, C&A, Esprit,  Philips en vele, vele andere merken, veilig met PayPal betalen. Naast online via uw PC kunt u uiteraard ook mobiel via uw telefoon of tablet met PayPal winkelen en betalingen doen. In de toekomst is het ook mogelijk om offline in winkels of van persoon tot persoon met PayPal te betalen. In de Verenigde Staten, Engeland en Duitsland is deze technologie al in gebruik. In Nederland worden momenteel de mogelijkheden onderzocht.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media