073 - 627 1240

Partners

waar we graag mee samenwerken

Click2Result

Click2Result is expert in het managen van AdWords campagnes.

Click2Result werkt voor een selectie uiteenlopende bedrijven en verzorgt de AdWords campagnes voor diverse webshops, websites die zich richten op leadgeneratie en bedrijven die AdWords puur voor branding inzetten.

Click2Result genereert transparant resultaat. Klanten hebben naast inzicht in de AdWords campagnes ook inzicht in wat bezoekers via AdWords op de website doen door AdWords aan Google Analytics te koppelen.

Werkwijze

Elke opdracht begint met een analyse van de website waarvoor wordt geadverteerd.

  1. Met welke reden is de website gebouwd? Is dit branding, online verkoop of lead generatie?
  2. Wat is het doel van de website? Ofwel: wat is het gewenste resultaat per maand?
  3. Is de website zoekmachine vriendelijk? Het komt vaak voor dat er naast online adverteren grote mogelijkheden liggen in zoekmachine optimalisatie. Is dit het geval, dan brengen wij onze klanten in contact met professionele partners op dit gebied.

Vervolgens wordt er een verwachting ontwikkeld van de resultaten van online adverteren. Dus: hoeveel bezoekers per maand zult u ontvangen, wat is de CPC en hoeveel geld hebben wij nodig om een optimale campagne op te zetten?

Alle campagnes worden gemanaged door Google professionals die sinds de komst van Google al werkzaam zijn met Google AdWords. Wij verzorgen de strategie, beheren budgetten en schrijven uw advertentieteksten. Bedrijven die al met AdWords werken kunnen vrijblijvend een analyse door ons laten uitvoeren. Wij laten vervolgens zien hoe wij meer resultaat uit de huidige campagne kunnen halen.

Meer partners van Holiday Media

Bekijk alle partners van Holiday Media