073 - 627 1240

Techniek

Het gedrag en de wensen van zowel bezoekers als zoekmachines blijven zich ontwikkelen.

De technieken van een website worden hier continu op aangepast. Een website die drie jaar geleden met de nieuwste technieken is gebouwd kan daarom al verouderd zijn.

Gebruik van de nieuwste technieken...

  • ... zorgt voor een betere gebruikservaring bij bezoekers (usability).
  • ... zorgt voor een snellere laadtijd van uw pagina’s (performance).
  • ... zorgt voor een betere indexering in zoekmachines (optimalisatie).

Met de nieuwste technieken kunt u tegenwoordig ook steeds eenvoudiger zelf de website onderhouden.

Zelf uw website onderhouden

Uw website is zo opgezet dat er bepaalde gedeeltes zijn die eenvoudig door u zelf onderhouden kunnen worden. Dit werkt erg eenvoudig en er kan eigenlijk niks fout gaan op de website (wat een geruststellende gedachte is natuurlijk). Echter zijn er ook mensen die wat meer behept zijn met het internet en graag meer vrijheid willen hebben in het doen en laten van de website. Om ook voor die groep mensen een goed alternatief te bieden hebben we sinds een jaar het SocialCMS.

Zelf uw website onderhouden

Dit systeem is zeer uitgebreid en stelt de gebruiker in staat om bijna alles zelf aan te passen. Denk hierbij aan nieuwe pagina's toevoegen/ verwijderen, het menu aanpassen, de volledige inhoud van de pagina's zelf aanpassen en nog veel meer. Het systeem is na een korte training door ons goed zelf te onderhouden.

Nieuwe technieken

De technische zaken zijn, zoals u kunt verwachten, altijd netjes voor elkaar bij Holiday Media. We blijven bij de les als het gaat om het implementeren van de laatste technieken op het gebied van webdesign. Deze nieuwe technieken voeren we door bij nieuwe websites die op dat moment gemaakt worden. Daardoor kan het voorkomen dat een website van een paar jaar oud nog niet zulke fancy technieken bevat. Dat kan dan ook een goede reden zijn om eens in de 3-4 jaar de website eens flink te laten aanpakken.

HTML5 en CSS3

De afgelopen tijd zijn we onder andere bezig geweest met HTML5, CSS3 en webperformance optimalisatie. Nieuwe technieken zorgen er doorgaans voor dat een website sneller laadt en beter functioneert, dat zijn ook zaken waar Google weer naar kijkt bij het indexeren van de website.

Even brainstormen?

Wilt u meer weten over het vernieuwen van uw website? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tel. +31 (0)73 - 627 12 40
E-mail info@holidaymedia.nl

Contact