073 - 627 1240

Waarom een nieuwe website?

Waarom een nieuwe website?

Bent u nog tevreden over uw website? Kijk elk jaar weer eens kritisch naar de verschillende onderdelen van uw website.

Ontdek hieronder waarom het zo belangrijk is om uw website regelmatig te vernieuwen!

Design

Het aanbod van recreatieve websites is enorm. Met de juiste uitstraling van de website valt u op in dit grote aanbod. Het is erg belangrijk dat uw website een juist beeld geeft van uw bedrijf en ook het vakantiegevoel goed overbrengt. In de eerste plaats moet de informatie kloppen, maar daarnaast is het ook belangrijk dat de website uw doelgroep aanspreekt.

Meer over design

Techniek

Het gedrag en de wensen van zowel bezoekers als zoekmachines blijven zich ontwikkelen. De technieken van een website worden hier continu op aangepast. Een website die drie jaar geleden met de nieuwste technieken is gebouwd kan daarom al verouderd zijn.

Meer over techniek

Conversie

Vaak wordt veel moeite gedaan om bezoekers naar de website te krijgen. Via advertenties, social media en een goede vindbaarheid in zoekmachines komen de mensen op uw website. Doel bereikt. Of toch niet? Een bezoeker van uw website wordt niet zomaar een bezoeker van uw park!

Meer over conversie

Content

De inhoud (teksten en afbeeldingen) is het meest onderschatte onderdeel van een website. Vaak heeft de hele organisatie een mening over de uitstraling van de website en worden tot in de details de puntjes van de vormgeving op de i gezet. De teksten van de website worden daarentegen overgenomen van de oude site en dat zal verder wel goed zijn...

Meer over content