073 - 627 1240

Hans Latour

Oprichter bij Holiday Media

Wie is Hans Latour?

Als enthousiaste recreatie-ondernemer ben ik in 1996 met Holiday Media gestart. Nog steeds is het bezig zijn met de snel veranderende leisure-branche mijn grote passie.

Als eigenaar/exploitant van Camping Latour ontdekte ik de mogelijkheden die het ontstaan van "internet" voor de recratiebranche zouden kunnen betekenen. In 1996 heb ik deze passie doorgezet met het oprichten van Holiday Media, dé internetspecialist van de reis- en recreatiebranche.

Al snel haakte mijn zoon Wim hierbij aan en sinds 2016 is hij volledig eigenaar van Holiday Media. Op dit moment hou ik me voornamelijk bezig met de financiële aspecten van het bedrijf. Als "senior" gebruikt men mij ook nogal eens als naslagwerk en gelukkig word ik hierbij gesteund door diverse tools die ik dan ook een warm hart toedraag.

Daarnaast blijf ik de trends volgen in de branche en ben druk doende met nieuwe activiteiten. Zie hiervoor mijn LinkedIn profiel en www.latourmediation.nl.

Hans blogt!

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Door Hans op 9 november 2017

Binnenkort gaat een nieuwe wettelijke regeling voor bescherming van privacygegevens van kracht. De zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese regeling die de huidige Nederlandse regeling (Wet bescherming persoonsgegevens) op 25 mei 2018 gaat vervangen. Lees de blog

Revenue management in de recreatiebranche

Revenue management in de recreatiebranche

Door Hans op 28 september 2017

Het bieden van de juiste prijs, voor het juiste product, aan de juiste persoon, op de juiste plek en dat allemaal op het juiste moment. Om zo de omzet te optimaliseren. Dat is revenue management. Wat betekent het voor de recreatiebranche? Lees de blog