073 - 627 1240

Hans Latour

Senior consultant bij Holiday Media

Wie is Hans Latour?

Als enthousiaste recreatie-ondernemer ben ik in 1996 met Holiday Media gestart. Nog steeds is het bezig zijn met de snel veranderende leisure-branche mijn grote passie.

Het management doe ik samen met Wim zodat voldoende tijd resteert om onderdeel uit te maken van de "werkvloer". Het leidinggeven gaat dan meteen in de mij goed passende participatiestijl. Samen met de consultants probeer ik het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

Bij de functies van ons team zijn geen verkopers, nieuwe wensen worden opgepakt door mensen die volop in de praktijk staan en de internet marketing van prospects/klanten meteen volledig kunnen oppakken en begeleiden. Graag pak ik zelf ook een project op of werk samen aan grotere projecten met een andere consultant. Ik blijf een praktijkmens.

Daarnaast ben ik veel bezig met productontwikkeling en het volgen van trends in de branche. Als senior van het team gebruikt men mij ook nogal eens als naslagwerk en gelukkig word ik hierbij gesteund door diverse tools die ik dan ook een warm hart toedraag.

Hans blogt!

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Door Hans op 9 november 2017

Binnenkort gaat een nieuwe wettelijke regeling voor bescherming van privacygegevens van kracht. De zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese regeling die de huidige Nederlandse regeling (Wet bescherming persoonsgegevens) op 25 mei 2018 gaat vervangen. Lees de blog

Revenue management in de recreatiebranche

Revenue management in de recreatiebranche

Door Hans op 28 september 2017

Het bieden van de juiste prijs, voor het juiste product, aan de juiste persoon, op de juiste plek en dat allemaal op het juiste moment. Om zo de omzet te optimaliseren. Dat is revenue management. Wat betekent het voor de recreatiebranche? Lees de blog