Update: vlogs, blogs en nieuwe websites

Zien we je volgende week op de Recreatie Vakbeurs?

Op 28, 29 en 30 november staan wij weer op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Hier tonen we je graag de laatste online ontwikkelingen en presenteren we de demo van het vernieuwde HolidayAgent online boeken.

Nieuwsgierig geworden? Breng dan vooral een bezoekje aan onze stand in hal 3 en ontvang een jaar lang een HTTPS icoon HTTPS-slotje voor je website. Zien we je dan?


Het vernieuwde HolidayAgent online boeken

Nieuwe vlogs van Holiday Media

Vlog #3 - Jasmijn vertelt over emotie marketing

"Raak mensen in het hart en verover zo een plekje in het hoofd", Jasmijn vertelt waarom emotiemarketing zo belangrijk is.


Vlog #3

Vlog #2 - Webdesigner vs. deadline

Een dag uit het leven van een webdesigner: Joffrey heeft een dag zijn camera laten lopen en neemt je mee in zijn werk als webdesigner.

Bekijk de vlog


Bekijk de vlog: Webdesigner vs. deadline


Drone video's

Deze zomer maakte Joris drone video's van de Ardoer campings. Het eindresultaat is te bekijken op het YouTube-kanaal van Ardoer.

Bekijk de drone video's

Drone video's


Hoi, ik ben Twan!

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega Twan Vennix. Sinds november maakt hij deel uit van het development team van Holiday Media. Er wordt hard gewerkt aan HolidayAgent en met een berg aan nieuwe wensen en verbeteringen komt Twan ons helpen om het online boeken nóg beter en mooier te maken.

Nieuwe collega: Twan


Nieuwe blogs


Algemene Verordening Gegevensbescherming

Door Hans op 9 november 2017
Binnenkort gaat een nieuwe wettelijke regeling voor bescherming van privacygegevens van kracht. De zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een Europese regeling die de huidige Nederlandse regeling op 25 mei 2018 gaat vervangen.

Lees de blog


Lees de blog: Algemene Verordening Gegevensbescherming

Emotie-marketing met de juiste content

Door Jasmijn op 12 oktober 2017
"Wij zijn rationeel denkende creaties die enkel en alleen rationele weloverwogen beslissingen maken". Nope! Dit is allesbehalve waar.

Lees de blog


Lees de blog: Emotie-marketing met de juiste content

De massamedia op de schop, tijd voor persoonlijke marketing

Door Jasmijn op 5 oktober 2017
Het idee lijkt simpel, persoonlijke marketing voor al je klanten. De realiteit blijkt net even moeilijker, tijdrovender en omslachtiger te zijn. Het is dus makkelijker gezegd dan gedaan. De termen; one-to-one-marketing, yin-yangmarketing, database marketing, hyper personalized marketing zijn stuk voor stuk prachtige termen om indruk te maken op een feestje maar wat betekent het in de realiteit?

Lees de blog


Lees de blog: De massamedia op de schop, tijd voor persoonlijke marketing

Revenue management in de recreatiebranche

Door Hans op 28 september 2017
Het bieden van de juiste prijs, voor het juiste product, aan de juiste persoon, op de juiste plek en dat allemaal op het juiste moment. Om zo de omzet te optimaliseren. Dat is revenue management. Wat betekent het voor de recreatiebranche?

Lees de blog


Lees de blog: Revenue management in de recreatiebranche

Veilig online reserveringen betalen

Door Marijn op 21 september 2017
Hoe bied je je gasten de zekerheid van veilig online betalen en welke mogelijkheden zijn er? En geldt dit ook voor de buitenlandse gasten?

Lees de blog


Lees de blog: Veilig online reserveringen betalen

Nieuwe websites

De afgelopen maanden hebben we ons portfolio weer aan mogen vullen met een aantal mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 

Camping Duin en Strand

Camping Duin en Strand is dé hotspot, in de buurt van Renesse, als het gaat om jongerenvakanties in Nederland.

Bekijk de nieuwe website op www.duinenstrand.nl

Nieuwe website voor Camping Duin en Strand

Maas RBM

Maas recreatie bedrijfsmakelaardij (Maas RBM) is een gerenommeerd makelaarskantoor en taxatiebureau, dat sinds 1979 gespecialiseerd is in de bedrijfsmatige recreatiesector.

Bekijk de nieuwe website op www.maasrbm.nl

Nieuwe website voor Maas RBM

Kustlicht

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf temidden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving.

Bekijk de nieuwe website op www.kustlicht.nl

Nieuwe website voor Kustlicht
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Volg ons op Google+ Abonneer op ons YouTube kanaal

Volg ons op Instagram: holidaymedia.nl

© 2017 Holiday Media, alle rechten voorbehouden