Update: vlogs, blogs en mooie nieuwe websites

Updates van Holiday Media

Het drukke vakantieseizoen ligt alweer achter ons en we maken ons klaar voor boekingsseizoen 2018. We blijven voortdurend doorontwikkelen en kijken met een voldaan gevoel terug op het afgelopen seizoen. Hieronder enkele highlights:

Vlog #1 over online video

Bekijk onze 1e vlog met Jasmijn en Joris over het inzetten van online video. Geef een duimpje omhoog en vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal!


Vlog #1


Blogs


5 recreatie trends en online ontwikkelingen

Door Jasmijn op 14 september 2017
De online wereld is een dynamische omgeving. Samen met een veeleisende consument is het zaak om de ontwikkelingen aandachtig in de gaten te houden en waar nodig op in te spelen. Wij zetten de belangrijkste trends op een rijtje.

Lees de blog


Lees de blog: 5 recreatie trends en online ontwikkelingen

Content met je content?

Door Jasmijn op 7 september 2017
Je hoort het tegenwoordig overal. Goede content is belangrijk voor je website. Maar wat is nu goede content en waarom is het zo belangrijk? Wij zetten enkele belangrijke lessen op een rijtje.

Lees de blog


Lees de blog: Content met je content?

Live chat: waarom het echt werkt

Door Jasmijn op 31 augustus 2017
Je hoeft geen marketingexpert te zijn om te beseffen dat een hoogwaardige klantenservice fundamenteel is voor je organisatie. Klantenservice moet goed bereikbaar zijn en snel kunnen reageren. Zo maak je van je bestaande klanten de beste ambassadeurs. Ieder bedrijf streeft naar klantloyaliteit, maar hoe dragen digitale contactkanalen zoals live chat hieraan bij?

Lees de blog


Lees de blog: Live chat: waarom het echt werkt

Contentkalender voor Social Media

Door Jasmijn op 17 augustus 2017
Heb je eindelijk accounts aangemaakt voor de verschillende Social Media kanalen. Komen er steeds weer hippe nieuwe apps bij. Het is niet meer te volgen en het overzicht is zoek. Waar moet je beginnen en waar moet je toch over posten? Ik help je een eind op weg met onderstaande tips.

Lees de blog


Lees de blog: Contentkalender voor Social Media

Online opvallen met video

Door Jasmijn op 19 juli 2017
Online video's zijn hot! In Nederland kijken we ruim 270 video's per persoon, per maand. Niet heel gek omdat we van nature visueel ingestelde wezens zijn. Maar waarom is videomarketing nu zo belangrijk? Ik zet de belangrijkste redenen op een rijtje.

Lees de blog


Lees de blog: Online opvallen met video

Nieuwe websites

Ook wij hebben niet stilgezeten. We hebben ons portfolio weer aan mogen vullen met veel mooie, succesvolle projecten met ieder een eigen identiteit. Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio.
 

Camping de Muie

Camping de Muie is een gezellige familiecamping aan de Oosterschelde. Omringd door natuur, water en weidse landschappen genieten van een heerlijke vakantie.

Bekijk de nieuwe website op www.campingdemuie.nl

Nieuwe website voor Camping de Muie

Campingpark Zennewijnen

Gelegen aan de Waal in een groene omgeving vlakbij Tiel, ligt Campingpark Zennewijnen. Op één van de mooiste plekjes van de Betuwe.

Bekijk de nieuwe website op www.campingzennewijnen.nl

Nieuwe website voor Campingpark Zennewijnen

Vakantiepark de Boomgaard

Vakantiepark De Boomgaard is een ideaal park voor de liefhebber van de Zeeuwse kust, van fietsen, wandelen, lekker eten en van genieten.

Bekijk de nieuwe website op www.vakantiepark​deboomgaard.nl

Nieuwe website voor Vakantiepark de Boomgaard

Vakantiepark de Kleine Belties

Midden in het mooie Overijsselse Vechtdal ligt Vakantiepark de Kleine Belties. De Kleine Belties is dé plek om het hele jaar door te genieten en te ontspannen.

Bekijk de nieuwe website op www.kleinebelties.nl

Nieuwe website voor Vakantiepark de Kleine Belties

Familievakantiepark Krieghuusbelten

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel, met ruime comfortplaatsen en diverse verhuurmogelijkheden.

Bekijk de nieuwe website op www.krieghuusbelten.nl

Nieuwe website voor Familievakantiepark Krieghuusbelten

De Kurenpolder Recreatie

Aan de rand van de Brabantse Biesbosch, omgeven door water en groen ligt De Kurenpolder. Deze 4 sterren familiecamping maakt vakantie vieren een plezier voor jong en oud.

Bekijk de nieuwe website op www.kurenpolder.nl

Nieuwe website voor De Kurenpolder Recreatie

Camping De Rotonde

Ont-moeten en kamperen in de Betuwe! Op camping De Rotonde geniet jong en oud, volop van de ruime kampeerplaatsen en de (water)chalets.

Bekijk de nieuwe website op www.campingderotonde.nl

Nieuwe website voor Familievakantiepark Krieghuusbelten
Volg ons op social media en blijf op de hoogte
Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op LinkedIn Volg ons op Google+ Abonneer op ons YouTube kanaal

Volg ons op Instagram: holidaymedia.nl

© 2017 Holiday Media, alle rechten voorbehouden