Update van uw CMS: januari 2016

Het CMS heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen en is volledig responsive geworden

We hebben het Content Management Systeem (CMS) van uw website bijgewerkt naar de meest recente versie. Op onze website en in deze nieuwsbrief leest u wat er allemaal vernieuwd is.

Het CMS heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen en is volledig responsive geworden. Daarmee is het CMS nu ook prima te gebruiken op uw tablet of smartphone. Naast de nieuwe look & feel zijn er ook diverse snelheidsverbeteringen toegepast. Het CMS is prettiger in gebruik én uw website is een stukje sneller geworden.


Inloggen en ingelogd blijven

Het vernieuwde CMS werkt uitsluitend met HTTPS, waarmee de gegevens tussen uw computer en het CMS versleuteld worden verzonden. Dit maakt het lastiger voor kwaadwillenden om een aanval op uw website uit te voeren via het CMS.

Het toegangssysteem van het CMS is volledig op de schop gegaan. Aan de achterkant is het veiliger gemaakt en aan de voorkant is het gebruikersvriendelijker geworden door u de mogelijkheid te geven om ingelogd te blijven.

Nieuwe en frisse uitstraling

Verplaatsen van items

Gebruiksgemak

Een verbetering die met stip op nummer 1 staat is de mogelijkheid om eenvoudiger items van volgorde te wisselen. Met pijltjes kon een item al naar boven of beneden verplaatst worden. Nu kan een item ook gewoon met drag & drop versleept worden.



Beheren van afbeeldingen en documenten

Het beheren van afbeeldingen en documenten is met zijn tijd meegegaan. Er kunnen eenvoudiger meerdere bestanden tegelijk worden geüpload vanaf uw computer en voor een grote schoonmaak kunnen meerdere bestanden ook in één keer worden verwijderd.

Het koppelen van afbeeldingen aan een CMS-item werkt intuïtiever en van geselecteerde afbeeldingen is een voorbeeldweergave beschikbaar. Zo ziet u direct ziet om welke afbeelding het gaat.

Voorbeeldweergave van een geselecteerde afbeelding
Locatieprikker toont hotspots van andere CMS-items

Slimme locatieprikker

Het selecteren van een locatie op een plattegrond is makkelijker geworden. Op de plattegrond zijn nu de hotspots van de andere CMS-items zichtbaar, zodat u niet per ongeluk twee hotspots te dicht op elkaar plaatst. Google Maps locatieprikkers hebben een zoekfunctie gekregen, zodat locaties sneller gevonden kunnen worden en u ze niet zelf hoeft op te speuren op de kaart.



Ook voor onderweg

Geen computer in de buurt, maar toch even snel dat éne nieuwsberichtje op de website zetten of een weekend het verhuurchalet blokkeren voor die gast die u net aan de telefoon had? Het CMS is geoptimaliseerd voor gebruik met een smartphone of tablet. Kleine wijzigingen kunt u dus ook zo aanbrengen.

Ook voor onderweg

En... wat vindt u ervan?

We blijven de komende tijd graag vernieuwen en doorontwikkelen aan het Content Management Systeem. Het CMS is voor ieder bedrijf op maat in te richten. Heeft u het idee dat er in uw CMS nog iets beter kan? We denken graag met u mee! Laat het ons weten door uw ideeën te bespreken met uw contactpersoon bij Holiday Media.

© 2016 Holiday Media, alle rechten voorbehouden